Håndballjenter på tabelltoppen

Jentene på 16-årslaget til MHK – 93 ligger på toppen av tabellen i den landsomfattende Bringserien med fem seire på fem kamper. Sist helg var de Svolvær hvor de slo Njård 24-20 og Svolvær 24 – 15. Fjerde strake seier

Første kamp i andre runde i Bringserien endte med MHK ‘s fjerde strake seier i Bringserien da jentene møtte Njård. Kampen endte 24-20 til Malvikingene etter at de ledet 10-8 til pause.

Emma Eidem Olsen scoret ni mål, en kom fra sjumeteren, Anna Helena Gardarsdottir scoret fem, Karoline Johnsen fire, Louise Skaret Fredriksen og Emilia Busch scoret to mål hver og Karen Oline Humstad og Andrea Hofstad Gjære scoret ett hver.

Slo hjemmelaget

Svolvær hadde ingenting å stille opp med og MHK-93 J16 står dermed med imponerende fem seire av fem mulige i årets Bringserie. Kampen mot Svolvær endte med 9 målseier 15-24.

Emma Eidem Olsen nok en gang toppscorer med sju mål, Anna Helena Gardarsdottir noterte seg med fem mål, Karen Oline Hunstad fire mål, Karoline Johnsen scoret tre, Maja Breivik Magnussen scoret to, Andrea Hofstad Gjære, Tiril Berge Vik og Ida Renanger scoret ett mål hver.

Med nesten halvspilt serie ligger laget meget godt an til å havne blant de tre beste i avdelingen og kvalifisere seg til sluttspillet i Bringserien der landets 12 beste lag spiller om og bli landets beste 16-årslag.

Søndag 6.mars er det ny runde i Bringserien, da i Trondheim hvor jentelaget fra MHK-93 skal møte bl.a. erkerival Hundvåg som de deler tabelltoppen med.

Tabellen etter fem runder
Tabellen etter fem runder