Fjernet rasistisk innlegg

– Jeg ser det komiske i at noen reagerer på dette sier Terje Hansen (78) etter at han de siste ukene har postet en video og et bilde som kan virke rasistisk på Facebook.

Ment å være komisk

Hansen ble sist høst valgt inn i kommunestyret og sitter som første varamedlem til formannskapet i Malvik for Fremskrittspartiet.

– Dette er komisk og det er begge veier, både innholdet i oppslagene og det an noen reagerer på det. Selv er jeg sammen med ei dame som er muslim, fra Irak, hun ser også det komiske i dette, sier Terje Hansen.

Fremskrittspartiets frontfigur i Malvik, Lill Harriet Sandaune er av en annen oppfatning.

– Dette er noe som jeg synes er beklagelig, og som jeg ikke stiller meg bak, sier hun.

– Jeg hadde aldri kunnet tenkt meg å poste dette, og mener at vi som voksne og folkevalgte har et ekstra ansvar for å vise nettvett og gå foran som gode eksempler når det gjelder bruk av sosiale medier, sier Lill Harriet Sandaune.

Fjernet innlegget

Etter at Malviknytt tok kontakt med Hansen og Sandaune har begge de to aktuelle postene blitt fjernet fra Hansen sin facebook-profil.

– Det er beklagelig at noen har blitt støtt av dette, men da fjerner jeg dem selvsagt, sier Terje Hansen.