Ser muligheter med «Kjeldsberg-tomta»

Kaare Arnstad som sammen med Kolbjørn Selmer har kjøpt den såkalte «Kjeldsberg-tomta» på Sveberg ser store muligheter med eiendommen dersom kommunen og politikerne er positive til planene.

– Nå har vi ikke hatt noen møter eller samtaler med Malvik kommune, men vi håper at det går an å justere litt på reguleringsplanen for området, sier Kaare Arnstad.

Tomta er regulert til industri blant annet med mulighet for salg fra egen produksjon og Arnstad sier det er ønskelig at dette formålet «mykes» opp noe.

– Denne tomta har jo ligget brakk lenge og en av årsakene kan være dette. Nå er det snart fulle arealer i Trondheim og da ser vi på andre muligheter og her i Malvik  er det mange muligheter som åpner seg, sier han.

Har bodd i Malvik

Kaare Arnstad har gode relasjoner til Malvik etter å ha bodd i kommunen i flere år.

– Jeg har bodd både på Hundhammeren og Sjølyst og bestefar var fra Torp, forteller han. For mange år siden var jeg mye sammen med trivelige folk fra Hommelvik som jeg stod på ski og dro på turer sammen med, forteller 57 åringen som nå bor på Jakobsli i Trondheim.

I begynnelsen av mars skal han presentere sine tanker om «Kjeldsberg-Tomta» under en næringskonferanse i Malvik  3.mars.

– Da skal vi kanskje ha ferdig en skisse, men vi ønsker en forhåndskonferanse med Malvik kommune i oppstarten. Vi har allerede blitt kontaktet av lokale politikere så kjøpet har fått en del oppmerksomhet.

Kaare Arnstad har tidligere vært en av investorene som har vært med på å utvikle området Torgår i Trondheim de siste 15 årene og er nå i full gang med å utvikle «Ullådalsstugan» i Åre til et leilighetshotell og spa med 60 leiligheter.

https://vimeo.com/155784526