Mitt liv som Elsa

Elsa Lystad gjester Trøndelag Teater i februar med den kritikerroste forestillingen om sitt eget liv, Mitt liv som Elsa.

Norges humordronning byr på høydepunkter fra sitt lange liv, både i og utenfor rampelyset. Det blir et varm og nært, men også morsomt møte med artisten og mennesket Elsa Lystad.

Norges humordronning byr på høydepunkter fra sitt lange liv, både i og utenfor rampelyset. Det blir et varm og nært, men også hylende morsomt møte med artisten og mennesket Elsa Lystad.

Forestillingen hadde premiere i 2012, og har gått sin seiersgang på scener rundt omkring i landet siden. Dette blir for øvrig Lystads første sceneopptreden på Trøndelag Teater

Elsa Lystad er bejublet som ”seriøs” skuespiller – og elsket som grenseløs humorist med et helt ubegripelig trøkk og et talent for improvisasjon som enhver jazzmusiker bare kan misunne henne.

I denne forestillingen er det den frittgående Elsa vi møter – det humoristiske mennesket med et reflektert og sylskarpt skråblikk på tilværelsens forunderlige persongalleri, hentet fra et levd liv i og utenfor rampelyset, skriver Trøndelag Teater i en pressemelding.

Sammen med sin musikalske ”vaktmester” Petter Anthon Næss byr hun på en feststund i sitt gjestespill på Trøndelag Teater, Gamle Scene 24. februar – 5. mars.