Sang på Trøndelag Teater

Malvik blandakor er ett av flere kor i Trondheimsområdet som deltar under forestillingen Doppler som går på Trøndelag Teater nå.

På slutten av stykket kommer et kor på scenen og mandag var det Malvik blandakor med over førti sangere som entret hovedscenen ved Trøndelag Teater.

– Vi ble kanskje litt ydmyk og litt forsiktig helt i starten, sier dirigent Sigrun Hove, men etter noen takter var det glemt. Men det var en stor sal og en gedigen scene, så litt uvant var det jo.

I bunader, kjoler, dress og med flagg kom koret på scenen da skuespillerne ropte de opp.

– Alt var improvisert, vi visste ikke når vi skulle på scenen eller hvor vi skulle stå, så det var jo spennende, sier Sigrun.

Fylte scenen

– Oi sann, de var mange, sa en av skuespillerne da koret stilte seg opp og sang «Soleplassland» av Tre Små Kinesere.

– Noen i koret så en annonse hvor teateret søkte etter kor til denne forestillingen. En søknad ble sendt og vi ble trukket ut. Det er flott av Trøndelag Teater at benytter amatørkorene i regionen til slike forestillinger. Det er spennende å få være med på, sier Sigrun Hove som sammen med resten av koret har mye å drive med framover.

– Etter suksessen med «Ærta Bærta» skal vi nå ha den årlige vårkonserten sammen med andre kor og korps i Ytre Malvik samfunnshus den 24.april. Deretter blir det kor-tur til Riga i midten av mai som står på programmet forteller Sigrun Hove.

Se og hør litt av korets opptreden her.

https://vimeo.com/155492078