Starter med bruktbil

Innehaveren av Vikhammer Jern & Farve, Øyvind Sandaune som i forrige uke leverte inn oppbud på bedriften har nå startet firmaet Spar Auto AS.

– Jeg har jo drevet med bil mesteparten av det voksne livet så det gleder jeg meg til, forteller Sandaune som skal drive Spar Auto AS hjemmefra i starten.

– Nå kan det være greit å ta det litt rolig i en periode, sier han, og forteller at planen er å kjøpe brukte biler for å sette i stand og selge videre.

Spar Auto har oppgitt «Kjøp og salg av motorkjøretøyer og varepartier innen samme virksomhet og andre tjenester og produkter som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagender samt kjøp, salg og utleie av fast eiendom.» som formål ved registreringen i Brønnøysundregisteret.

Konkursbodet solgt for nesten en million

Varelageret etter Vikhammer Jern & Farve er solgt til Hommelvik jernvare.

– Jeg mener salgssummen var på ca 900.000,- eks mva, sier Øyvind Sandaune. Det vil dekke mye av kravene fra kreditorene og det er jo bra, sier han.