Kvalifiserte seg til Nordisk

Malvik Turn og RG sitt junior mix-lag i TeamGym har i dag vunnet kvalifiseringskonkurransen for Nordisk mesterskap for klubblag.

Nordisk mesterskap arrangeres i Danmark i april.

– Denne gjengen er fantastiske og i april setter de kursen mot Danmark og det er første gang i historien at et lag fra Malvik har nådd så lang, sier Vibeke Trøa.

– De konkurrerer mot lag som er i Norgestoppen og har vært det i mange år. Lagene de møter har anlegg, haller og utstyr. Selv om vi i Malvik ikke har dette konkurrerer vi mot de beste i landet og vi slår dem. Det er fantastisk, sier Vibeke Trøa.

– Jeg regner med det er en glad gjeng som har store forventninger før Nordisk mesterskap i april etter denne flotte seieren.

Malvik Turn og RG kvalifiserte seg til Nordisk mesterskap: (fra.v) Tomas Bekkavik, Tea C. Bjerkan, Trond Hernes, Rikke Eriksen Husabø, Johan Wenseth Kvale, Karoline Kvello, Fredrik Dahlstrøm, Yasmine Tempest, Bjørn Erik Tenås og Marita Larsen (foto: privat)
Malvik Turn og RG kvalifiserte seg til Nordisk mesterskap: (fra.v) Tomas Bekkavik, Tea C. Bjerkan, Trond Hernes, Rikke Eriksen Husabø, Johan Wenseth Kvale, Karoline Kvello, Fredrik Dahlstrøm, Yasmine Tempest, Bjørn Erik Tenås og Marita Larsen (foto: privat)