Ny bilforretning i Hommelvik sentrum

Siden oktober i fjor har Odd Ivar Sundfær Gipling slått seg opp som ny bilforhandler av nyere bruktbiler i Hommelvik sentrum, i lokalene til den tidligere Statoil bensinstasjonen.

Odd Ivar har tidligere drevet eget transportfirma og jobbet som tømrer men har nå latt bilinteressen ta overhånd og satser nå på å selge 125 biler fra Gipling & Co sine lokaler i Hommelvik i år.

– Jeg har en god venn som driver større bilforretning på Leangen i Trondheim som har vært uvurderlig god hjelp i startfasen, forteller 34 åringen fra Hundhammeren.

– Her vil det bli biler av alle merker i alle prisklasser selv om satsningsområdet er trygge merker som BMW, Toyota, Honda og Suzuki. De fleste bilene kommer inn fra merkeforhandlere i tillegg til at jeg også tar biler i innbytte.

Lokalt samarbeid.

– Størsteparten av kundene kommer fra Trondheim, Oslo og Nord Norge, så det hadde vært ønskelig med større interesse fra lokalbefolkningen her i Malvik og Hommelvik.

– Bilene vi selger vil ligge i prissjiktet fra 50` til 350` og inntil videre vil vi holde til i hallene bak den tidligere bensinstasjonen forteller Odd Ivar Sundfær Gipling.

Nå har han innledet samarbeid med det lokale bilverkstedet Mekonomen i Hommelvik.

– Vi har inngått avtale med dem i dag så nå skal Mekonomen i Hommelvik ta hånd om tilstandsrapporter, service og reparasjoner på bilene våre. De er en fin gjeng med flinke folk som gjør det enklere for oss å levere et bedre produkt, raskere.

Han har også inngått samarbeid med to større banker og kan også tilby bilfinansiering for kundene sine, dette er vanligvis i orden i løpet av en halv dag.

Odd Ivar Sundfær Gipling forteller at det blir mye reising i forbindelse innkjøp av nye biler og at det mye også foregår over telefon.

Nå satser han på å ha åpent alle hverdager fra klokken 10.00 til 20.00 og at alle bilene blir lagt ut via Gipling & Co på finn.no.