Play or pay for uniformer

Aksjonen med kronerulling for uniformer til Hommelvik juniorkorps ruller videre og initiativtaker og primus motor Beate Kristin Teigseth står på videre for prosjektet.

I helga var hun i aksjon på Scandic Hell hvor Norges musikkorpsforbund hadde samling.

– Dette er en helt ny måte å samle inn penger på i korpsnorge, forteller Betae Kristin Teigseth. Det er mange korps som sitter spent rundt omkring i landet og venter på om denne aksjonen vil fungere.
– Jeg er, som alltid, positiv og krysser fingrene og jobber på videre for å skaffe de flinke ungene og ungdommene i korpset nye uniformer.
– Korpsbarna fortjener at pengene kommer inn, så langt har vi samlet inn 51 578,-. Dette er en fantastisk fritidsinteresse som går på tvers av kjønn, alder og ferdigheter, forteller den engasjerte Hommelvikdamen.
Kjendisutfordringer
– Kjente navn som Else Kåss, Mariann Aas Hansen, Hans Erik Dyvik Husby, Jon Schau, Jørgen Foss og -Rein Alexander er blant de mange som har prøvd å hjelpe til med og få Facebook-aksjonen til å rulle.
Flere bedrifter har også blitt med og har lagt ut oppfordringer på sine facebookgrupper og nå oppfordrer Beate Kristin Teigseth de lokale bedriftene i Hommelvik og resten av Malvik til og bidra.
– Vi trenger enda flere til å hjelpe til med å ta utfordringen om å enten spille (play) eller betale (pay) og tagge venner og kjente slik at de også kan ta utfordringen/bidra med noen kroner til korpset.