Fakkeltog mot mobbing mandag

Førstkommende mandag arrangerer organisasjonen Voksne for Barn fakkeltog mot mobbing i Hommelvik.

Fakkeltoget starter ved Bruket kulturhus og ender opp ved Hommelvik ungdomsskole hvor det skal være appell.

Initiativtaker og sekretær i foreningen Voksne for Barn (VFB), Tanja Ellingsen fra Hommelvik sier dette er en markering mot mobbing og ikke mot den aktuelle saken som har versert i Malvik i det siste.

– Det er et fakkeltog mot mobbing og vi ønsker en brei deltakelse fra hele kommunen i markeringen.

– Det er viktig at alle, foreldre, barn, lærere, politikere, ja kort sagt alle innbyggerne i Malvik nå bretter opp ermene slik at vi får en solid handlingsplan mot mobbing, sier Tanja.

Fokus på problemet

Med ett fakkeltog ønsker VFB å rette fokus mot mobbing og de problemene det medfører.

– Antimobbing har vært på agendaen lenge, men likevel ser vi at mobbingen fortsetter. Vi tror at det delvis skyldes manglende kunnskap og delvis bagatellisering av det som foregår i skolegården, på skolevegen.

– Det er alle sitt ansvar og vi tror at enda mer bevisstgjøring er ett av tiltakene som må settes inn i kampen mot mobbingen.

Fra Bruket til HUS

Mandag 11.januar klokken 18 er det oppmøte ved Bruket kulturhus. Der blir det salg av fakler og toget skal starte ca 18:30 og går via Hommelvik sentrum, forbi Rådhuset og til Hommelvik ungdomsskole hvor det blir appell.

– Det blir en kort appell fra foreningen Voksne for Barn, men hvis noen flere ønsker å si noe i en kort appell kan de bare ta kontakt via vår hjemmeside eller på e.post stjordalmalvik@vfb.no sier Tanja Ellingsen.