Intravenøs Julestemning på Vikhammer Senter

Med Geir Olsen og Malvik Idrettslags gode samarbeidspartnere ble det flott julestemning på Vikhammer Senter lørdag.  Dette var et samarbeidsprosjekt mellom Coop Extra, Pizzabakeren og Autosenteret på Vikhammer.

Langs den røde løperen hadde lokale utstillere og medlemmer fra idrettslaget salg og konkurranser.   Det virket som om handelen gikk livlig da Malviknytt var innom.   Her var det mulig å kjøpe julevarer, smake på pizza fra Pizzabakeren mens Coop Extra spanderte pepperkaker og varmende gløgg.

Frelsesarmeen hadde innsamling

1079123_10207191505859989_327192716_n

 

Geir Michelsen Skjønsby Reberg sto ved Frelsesarmeens Julegryte.

 

– De er utrolig hyggelig å kunne få stå her, og vi blir møtt med en fantastisk giverglede. Tilsammen har vi innsamling fire forskjellige steder i Malvik.  Dette er en innsamling som kommer godt med til mange trengende nå når jula står for døra, sa han.

 

Vi får håpe Juletilstelningen kan bli en fast tradisjon på senteret.