Eirik fra Muruvik lagde Rørosspillet

Eirik Dalseg som er født og oppvokst i Muruvik står bak brettspillet Rørosspillet.

Eirik flytta fra Muruvik til Røros i 1996 da han begynte på ungdomsskolen.

-Eirik-med-rørosspillet– Det meste av tiden i Muruvik tilbrakte jeg på løkka sammen med venner, forteller Eirik. Han er sønn av Trond Dalseg som i en periode var eier og driver av Hommelvik Bruk.

På Røros har Eirik Dalseg etter hvert blitt kjent for å ha startet Rørosnytt og i sommer var han med på å starte Malviknytt, i sin gamle hjemkommune. Begge nettavisene har sterkt fokus på stort og smått av det som skjer i sine kommuner.

Brettspill

– Tanken bak å lage Rørosspillet var å gjøre den nye nettavisen Rørosnytt bedre kjent. Da kom vi opp med ideen om at vi kunne lage brettspill, hvor Rørosnytt er med som en naturlig del sammen med resten av næringslivet på Røros.

– Rørosspillet er et familievennlig brettspill som tar utgangspunkt i Røros. Her lærer du mye om blant annet historie, kultur og næringsliv i en setting som er både spennende og lærerik.

Rørosspillet er et underholdende spill
Rørosspillet er et underholdende spill

– Spillet passer for 2 til 6 spillere fra 10 år og oppover. Det er litt inspirert litt av ”Monopol”, litt av ”Geni” og litt av ”Den forsvunnede diamant”, forteller Eirik.

Nå kan Rørosspillet du få kjøpt Rørosspillet hos Malviknytt, som har fått inn noen eksemplarer som kan leveres før jul.

 

 

Rørosspillet koster kr 599,- og kan bestilles på tlf 941 88 305 eller ved å følge denne linken:

RØROSSPILLET