Leter etter lokaler i Malvik

Selbu Spinneri AS har henvendt seg til Malvik kommune med spørsmål om ledige lokaler for bedriften som har fire ansatte.

– Vi leter primært etter lokaler i Selbu men har også gått ut med henvendelser til andre kommuner som Malvik, Klæbu, Stjørdal og Melhus for å sjekke hvordan mulighetene er der, sier Ingvild Svorkmo Espelien, daglig leder og styreleder i Selbu Spinneri A/S.

– Helst ønsker vi å kjøpe og har behov for lokaler på 200 – 300 kvadratmeter.

– Vi er heller ikke fremmede for tanken om å kjøpe et gårdsbruk hvis det kan være aktuelt i Malvik, sier Ingvild Svorkmo Espelien.

Håper å være til hjelp

Næringssjef i Malvik kommune, Ole Chr. Iversen, sier han ikke har rukket å svare på henvendelsen som kom til kommunen nå i helga.

– Jeg har ikke svart på brevet fra Selbu spinneri ennå, men jeg håper vi kan hjelpe dem med å finne en løsning, sier Iversen.

– Malvik kommune har ingen ledige næringslokaler hverken til salg eller utleie per i dag, men jag skal selvsagt sjekke litt og ta kontakt med bedriften som vi selvsagt ønsker velkommen til Malvik hvis de ønsker å flytte virksomheten hit, sier Ole Chr. Iversen i Malvik kommune.

Selbu Spinneri AS holder til på Tømra i Selbu