Seks gull til Malvik Turn og RG

22 gymnaster fra Malvik Turn og RG gjorde storeslem under Buskerudtrampetten i Drammen sist helg. Gymnastene fra Malvik reiste hjem med flotte prestasjoner hvor seks gull og to bronsje kan sies å være et formidabelt resultat.

Buskerudtrampetten er årets største konkurranse i troppsgymnastikk. For rekruttene som er i alderen 11-13 år regnes denne konkurransen som uoffisielt NM, da de er for unge til å konkurrere i NM. Med over 900 deltagere og 300 kjøringer ble det ei helg med masse flott troppsgymnastikk.

20151121-DSC_5115Malvik Turn og RG stilte med til sammen 13 tropper og gjorde seg godt bemerket i Drammenshallen denne helga.

– Vi hadde den klart største og mest høylytte heiagjengen på tribunen også, og de beste gymnastene i nesten alle klasser, skriver daglig leder i Malvik Turn og RG Vibeke Trøa i en pressemelding.

I rekruttklassen stilte det hele 70 tropper i trampett og tumbling, og 23 i frittstående.

Trenerne hadde satt skyhøye mål for årets siste konkurranse og kunne se seg svært godt fornøyd med at gymnastene infridde.

Resultater:

REKRUTT: (5 tropper)

GULL og 7.plass i tumbling
BRONSJE i frittstående
8. og 11. plass i trampett

JUNIOR KVINNER: (3 tropper)
GULL i tumbling
GULL i trampett
BRONSJE i frittstående

JUNIOR MIX: (5 tropper)
GULL og 12. plass i trampett
GULL og 4. plass i tumbling
GULL i frittstående

I tillegg fikk junior mix-laget med seg Buskerud Gymnastikk- og Turnkrets Vandrepokal for beste lag uansett klasse i frittstående.

Malvik Turn og RG (foto: Vibeke Trøa)
Malvik Turn og RG (foto: Vibeke Trøa)

Fasilitetene ikke avgjørende
– At Malvik Turn og RG har gjort seg bemerket er det ingen tvil om. Det var flere som tok kontakt med oss og lurte på oppskriften for suksessen klubben har hatt i 2015. Det bemerkes at vi ikke bare har gode turnere, men at vi også har et utrolig samhold i klubben. Blide og fornøyde gymnaster, trenere og foreldre som koser seg sammen, uansett hvor vi befinner oss, sier Vibeke Trøa.

– Til tross for kummerlige treningsforhold og alt for få treningstimer tilgjengelig har vi altså klart å bli Norgesmestere og vinne flere medaljer i alle konkurransene vi har deltatt på i 2015. Dette gjelder både troppsgymnastene og RG-jentene.

– 2015 går mot slutten og helga 5.-6. desember blir det tradisjonelt juleshow i Malvikhallen. Da kan alle som ønsker å se våre flotte gymnaster fra 3 år og oppover komme dit.