Forlenger avtalen med SpareBank 1 SMN

I konkurranse med DNB og Nordea er SpareBank 1 SMN blitt gjenvalgt som hovedbank for Malvik kommune. 

Avtalen gjelder for tre år med opsjon om forlengelse i ett år, heter det i en pressemelding banken har sendt ut tirsdag morgen.

– Dette var en viktig seier og god motivasjon for videre satsing lokalt. Vi tror på fortsatt god vekst i Malvik, sier fungerende banksjef Tor Helge Hansen i SpareBank 1 SMN, i pressemeldingen.

Malvik kommune har en samlet innskuddsportefølje på 250 millioner kroner og med årlig transaksjonsvolum på 50 000 innbetalinger og 38 000 utbetalinger. Banken har også innvilget kommunen en trekkfasilitet på 30 millioner kroner.

Anbudskonkurransen var jevn og der pris, service, teknisk bistand og rådgivning lå til grunn for valg av bank.

– Vi er godt fornøyd med at Malvik kommune vil ha oss som sin hovedbank også i årene som kommer. Vi skal sørge for å levere gode og effektive banktjenester til glede for kommunen og dens brukere av tjenestene, sier Bertil Halsen i SpareBank 1 SMN.

Banken har gjennom å vinne anbudskonkurransen om Malvik kommune styrket sin posisjon i offentlig sektor. Banken er hovedbankforbindelse for i alt 39 kommuner i Trøndelag og Nordvestlandet skriver SpareBank 1 SMN i dagens pressemelding.