Årboka i rute

Årboka 2015 fra Historielaga i Malvik er satt i produksjon.

Historielagene arrangerer lanseringsmøte på Malvik Kirkestue onsdag 2. desember. Årboka er som vanlig fylt med stoff og bilder fra hele kommunen, en godbit for alle lesere, og en fin og lokal julegave.

Bildet på forsida er også i år tegnet av Magnar Fossbakken. Det illustrerer ei historie Olaf Evenshaug har skrevet om folk som bodde i Høyby-grenda.

Stikkord for innholdet i denne utgaven av årboka er Hjelpekrysseren Berlin, Travsport i Malvik, Husfrue på Bjørnstad, Folk i Høybygrenda, Sætervoller i Malvik, Jørgine Saugen, Dialekter i Malvik, Malvik Kirkestue, Edvard Muruvik og Kleiva Sag & Kassefabrikk.

Boka vil bli distribuert til historielagenes medlemmer på vanlig måte. Den vil også komme i salg i dagligvarebutikkene i Malvik og koster i år kr 150,-.