Tømmesalg på sykehjemmet

I dag klokken 10:00 åpnet dørene til det gamle sykehjemmet på Grønberg, det var klart for «Tømmesalg».

Utsalg, sykehjemmet

Her var det alt fra møbler, kjøkkenutstyr og pynteting til senger og rullatorer. Det er Boas Malvik (Bruktbutikk – oppdrag og aktivitetssenter) som hadde fått i oppdrag med å selge det som var igjen etter flyttingen. Her kunne man virkelig gjøre et kupp med å finne høy kvalitet, til en lav pris.

Det var mange som hadde tatt turen. De som var der på jobb hadde mye å gjøre, men hadde tilsynelatende full kontroll på hva som var solgt, reservert og hva som enda ikke var avhendet. Veldig mye ble solgt og forsvant ut dørene på kort tid.

 

Tømmesalget være åpent til klokken 17:00 i dag og klokken 10:00- 17:00 i morgen, torsdag 19.11.15.

Se flere bilder her: