Har du ditt hjerte i et idrettslag?

Det er det 12. året Klubben i mitt hjerte-kampanje blir gjennomført. Nå kan du gå inn og avgi en stemme på akkurat det laget du har i ditt hjerte.

I Malvik kommune er det hele 13 aktive linker på lag det kan stemmes på.

På sosiale medier florerer det med engasjerte medlemmer i ulike idrettslag som ønsker å overbevise sine venner om at akkurat sitt idrettslag fortjener en stemme. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Alle som driver med idrett har en eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet.

Bryter Grace Bullen fra Fredrikstad er ambassadør og Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen.

Klarer et idrettslag å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner. Hvis et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av en dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at laget er med i trekningen av 10.000 kroner. Har idrettslaget oppnådd 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

På ettermiddagssendinger i P4 vil dagens tre vinnere offentliggjøres kl 1845 og vinnerne vil samtidig også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no. Totalt deles det ut 30 premier á 10.000 kroner og en hovedpremie på 100.000 kroner.

Følgende lag fra Malvik ligger inne med aktiv link i kampanjen:

 • Malvik Helsesportlag
 • Malvik Håndballklubb 93
 • Malvik IL
 • Malvik Ju Jitsu Klubb
 • Malvik kommune B.I.L. (Sveberg skole)
 • Malvik Modellflyklubb
 • Malvik og Stjørdal Seilforening
 • Malvik Rideklubb
 • Malvik Taekwon-do klubb
 • Malvik Turn og RG
 • Hommelvik IL
 • Hommelvik Ishockeyklubb
 • Hommelvik Turnforening