Folk er rare – i Bruket

Luftforsvarets musikkorps og Maj Britt Andersen holder familiekonsert på Bruket kulturhus i Hommelvik lørdag 21. november.

Konserten har fått tittelen «Folk er rare» etter Maj Britt Andersens prisbelønte låt med samme navn.

– Luftforsvarets musikkorps er glade for at vi har med oss Maj Britt Andersen på denne sprudlende konserten som er akkurat passe rar og fin, sier Unni Skoglund som er Informasjonsansvarlig i Luftforsvarets musikkorps.

– Maj Britt Andersen er en av Norges mest kjente og kjære musikere i sjangeren barnemusikk. Hun feirer i år 40-årsjubilum som artist, og 30-årsjubileum som musiker innen barnekultur. I løpet av karrieren sin har hun gledet mange store og små, og hun har også hanket inn en Spellemannspris.

Familiekonsert for barn i alle aldre.

Luftforsvarets musikkorps lover å diske opp med feiende, flott korpsmusikk med fine og morsomme smakebiter fra Maj Britt Andersens forunderlige sangunivers. Dirigent er Bjørn Sagstad. Lokal utøver er Andreas Trondal på perkusjon.

Billetter via e-billett kan kjøpes her.