Ulrikke spilte hovedrollen

Ulrikke Trondal fra Saksvik  steppet inn i en av hovedrollene i eventyrmusikalen Putti Plutti Plott i Olavshallen, søndag ettermiddag.

Ulrikke steppet sporty inn i pausen mellom 1. og 2.akt. da hun som innehar rollen, dessverre ble syk. Ulrikke hadde øvd til rollen før audition i september, da drømmen var å spille Caroline, men hun var uansett heldig og ble med på laget som smånisse.

Ulrikke Trondal som smånisse
Ulrikke Trondal som smånisse

Hun ble spurt om hun ville steppe inn og på 15 minutter ble hun forvandlet fra nisse til Caroline – samtidig som de profesjonelle skuespillerne gjennomgikk replikker og koreografi med henne.

– Jeg er superimponert over både resultatet og måten hun taklet det på, sier pappa Andreas Trondal.

 

 

 

Putti Plutti Plott er en eventyrmusikal for barn i alle aldre av Per Asplin. Det er mer enn 40 år siden Per Asplin diktet og komponerte eventyret om den lille nissegutten Putti Plutti Pott og hans reise til Onkel Per, Petter og Caroline med Julenissens trylleskjegg. Forestillingen ble spilt i Olavshallen både lørdag og søndag.