Vet du om naboen har lavere rente?

Penger.no har nå lansert «Rentekartet». Dette rentekartet viser hva folk i ditt område har i rente og på hvilket nivå renten din bør ligge. 

Det er lurt å sjekke hvilken rente du har eller hva banken din tilbyr nye kunder (finnes som regel på bankens nettsider).

Sjekk så hva som er den beste rente hos andre banker. Kommer din bank dårlig ut, ta kontakt med dem, prøv å reforhandle renten.

Hvis din bank ikke ønsker å reforhandle din rente, er det et alternativ å bytte bank. Man kan faktisk spare store beløp ved å være bevist på rentene bankene tar.

Penger.no har nå lansert «Rentekartet». Dette rentekartet viser hva folk i ditt område har i rente og på hvilket nivå renten din bør ligge. Omlag 15.000 personer har så langt lagt inn sin rente og informasjon om sin økonomiske status, som danner grunnlaget for kartet.

Rune Brunborg, leder av Penger.no uttaler at han håper rentekartet kan bidra til å øke folks økonomiske bevissthet. Slik at kundene forlanger rentevilkårene de fortjener i nåværende bank eller at de bytter bank. Ofte skal det ikke mer til enn en telefon, så får du lavere rente tilsvarende flere tusen kroner .

Her kan du sammenligne dine renter med andre i nærområdet.