Jakter grevling på Malvik Senter

Overskriften er langt mer dramatisk enn virkeligheten, men på grunn av at Stavsjøfjelltunnelen er stengt fra fredag kveld til mandag morgen måtte butikkene på Malvik Senter tenke litt utenfor boksen for å lokke folk til helgens handel.

– Tunnelen er stengt og vi tror det er fem grevlinger som har rømt og tatt seg inn i Malvik Senter, sier senterleder Øyvind Slotterøy.

– Vi var i utgangspunktet forespeilet at tunnelen skulle være stengt i ti helger, men heldigvis ble det bare en. Da må vi finne på noe som gjør at folk tar seg en tur hit selv om det kanskje blir en omveg for noen.

Finner du en sånn med gavekort på, vinner du kr 1000,- på Malvik Senter lørdag.
Finner du en sånn med gavekort på, vinner du kr 1000,- på Malvik Senter lørdag.

 

 

Rundt om på senteret har de plassert fem kosedyr som de kaller grevlinger. Hver av disse har ett gavekort på kr 1.000,- hengende på seg og den som finner, vinner.

– Grevlingjakta starter klokka 12.00 og varer til klokka 15.00 så vi håper at noen flinke jegere finner de i løpet av dagen.

 

 

 

 

Fotoutstilling og byttedag

I tillegg til grevlingjakt er det også duket for åpning av Malvik Fotoklubb sin nye utstilling i lokalene hvor Brillehuset var.

Over hele landet arrangeres det nasjonal byttedag av skiutstyr på lørdag og i Malvik er dette lagt til Malvik Senter på lørdag. Les om: Muligheter for gode kjøp av brukt skiutstyr