Tusen Struts, øver til tusen

Teatergruppa Tusen Struts i Trondheim er nå i en hektisk øvingsfase med sin fjerde store produksjon, ”Presidenten”.

Leder for teatergruppa ”Tusen Struts” er Bendik Barstad, opprinnelig fra Hommelvik hovr han skal være godt kjent fra teaterscenen i Folkets Hus for noen år siden. Han omtaler seg selv som leder, suppegjøk, manusforfatter, regissør og hjernen i teeatergruppa.

På sin hjemmeside betror de sine fans at de allerede har flerfoldige øvinger under beltet og kan nesten ikke vente til de kommer og ”hylgriner” seg gjennom den beste og mest velbalanserte lapsgausen av en forestilling i manns minne.

Den skal være ferdigkokt til utpå nyåret, i første kvartal.

«Presidenten» er en forestilling uten sidestykke som tar deg med igjennom livsløpet til en helt ekstraordinær mann, og viser han på sitt aller mest ordinære. Og til å formidle de helbarka karakterene i stykket har vi sauset sammen et vinnerlag av teaterspirer som du sjelden kommer til å glemme, skriver teatergruppa på sine hjemmesider.

Følg Tusen Struts her.