Samlet inn 7.513,- til flyktninger

Jentene i 7. trinn ved Sveberg skole har solgt lodd og lopper og samlet inn hele 7.513,- kroner til Flyktninghjelpens arbeid.

– Ideen kom de på selv etter at de på skolen har jobbet med «Vi-i-verden-uka» hvor fokuset denne gangen lå på Syria-flyktningene.
– Jentene har jobbet iherdig med forberedelsen i en uke og har gjort alt selv, forteller  Lill- Anita Bensvik, som er lærer og spesialpedagogisk koordinator ved Sveberg skole til flyktningehjelpen.no.

Jentene ved 7.trinnet har stått på og samlet inn lopper, kontaktet butikker og samlet inn loddpremier, ordnet vekslepenger, organisert loppemarked med bord, pakket og priset loppene de solgte. De pakket også lodd og konvolutter, laget plakater og satte ned en egen økonomigruppe med ansvar for alt det økonomiske.

På FN-dagen 24. oktober tok de driftige 7.klassingene oppstilling på Malvik Sentret og solgte lodd og hadde loppemarked til de handlende.

Resultatet ble kr 7.513,- som nå er satt inn på konto til Flyktninghjelpen.