Kunstfestivalen åpner i dag

Kunstfestivalen Lys & Refleks i november starter på Midtsandtangen i dag og varer i en uke til ende.

Arrangør og initiativtaker Bjørg J. Eigard har lagt opp til et bredt program på festivalen som arrangeres for tredje år.

IMG_2028Lys & refleks i november setter den visuelle kunsten i fokus, alene og i samspill med andre kunstneriske uttrykk. Under denne festivalen kan barn, unge og voksne i alle aldre kan møtes til felles opplevelse, refleksjon og skapende aktiviteter i aldersblandede og alderslike grupper gjennom utstilling, konserter, omvisninger, foredrag, kurs og workshops med mer, sier Bjørg.

For ett år siden var godt over 600 personer innom i kunstfestivalen som også denne gangen varer fra lørdag til lørdag med mye forskjellig på programmet.

 

 

Gjesteutstiller fra Seljord

Gjesteutstiller er Borghild Telnes, fra Seljord. Hun har deltatt på en rekke utstillinger både i inn og utland, og er vel anerkjent for sine arbeider. Hun arbeider først og fremst med kalligrafi, men kombinerer også dette med ulike trykketeknikker.

Se hele programmet her.