Mats feiret kokeboka

Mats Paulsen og kompanjongene i Cielo Sjokoladefabrikk feiret torsdag kveld seg selv og kokeboka som kommer i handelen mandag 2.november.

På Moskus Bar i Trondheim var mange matinteresserte og bidragsyterne til boka invitert til festivitas og takk for innsatsen.

– Det er tolv kapitel i boka og de handler alle om samarbeidspartnere eller personer vi har sett opp til i disse tretten årene vi har drevet Cielo.

Det er en travel Mats Paulsen, født og oppvokst på Grønberg i Hommelvik, som tar seg tid til en kort prat mens han samtidig hilser på stadig ankommende gjester.

(Teksten fortsetter under videoen)

https://vimeo.com/144055617

Sjokolade i alt

– Det er to røde tråder i boka, den ene er folk og mat i Trøndelag, den andre sjokolade. Men ikke sjokolade bare ”dryssa” oppå maten, men i den som en viktig ingrediens.

Kokebok og sjokoldae
Kokebok og sjokoldae

Kokeboka Cielo Sjokoladefabrikk kommer i handelen mandag, etter en spennende produksjonstid.

– Det har vært ekstremt spennende og ekstremt lærerikt. Jeg genuint opptatt av mat og her i byen er det mange som gjør mye bra innenfor matfaget. I tillegg finner vi landets beste råvarer og råvareprodusenter her i Trøndelagsregionen. Da må det bar bli bra da, sier Mats.

Han har møtt Trøndelags beste, søteste, særeste folk og oppskrifter.

Kokeboka er på 252 sider, rikt illustrert med oppskrifter på alle rettene i boka. Forord er ved Are Sende Osen.