Eldres kulturmønstring i Malvik denne uka

For femte året arrangeres Eldres Kulturmønstring i Malvik denne uka. Mønstringa ble til etter en ide av fjorårets kulturprisvinner i Malvik, Kari Evenshaug.

Fire dagers mønstring

Kulturmønstringa starter tirsdag 27.oktober med høytidelig åpning og enkunst og håndverksutstilling med elleve kunstnere. Ustillinga og åpninga av EKM er i Torggården hvor arbeider innen de fleste sjangere fra foto, akryl, akvarell, olje og installasjoner vil være utstilt.

Onsdag kommer forfatter Torvald Sund til bibliotek på Vikhammer. I programmet omtales det som litterær seglas sammen med Haugtussa og KorM.

Åke Brandslet
Åke Brandslet er en av de på scenen fredag.

Fredag blir det storstilt jubileumsforestilling i Bruket kulturhus, med Viggo Valle som konferansier. På scenen får publikum oppleve Trond Sivertsen, Håkon Renanger, Turid Gravrok, Tor og Eva Haldberg, Kari Evenshaug, Marit G. Engan, Åke Brandslet, Seniordans, Seniorkoret, Haugtussa, Internasjonal folkedans og Stjørdal trekkspillklubb.

Eldres Kulturmønstring er gratis for alle og den er ingen nedre aldersgrense for programmet.

Programmet finner du på Malvik kommunes aktivitetskalender, HER..