Push på Malvik Senter

Lørdag 2.januar åpner Push Treningssenter dørene ved Malvik Senteret. Treningslokalene blir i deler av butikken Hööks lokaler med inngang fra parkeringsplassen.

Eiere og drivere av senteret er Bente Storli og Erik Grannes.

Bente Storli driver i dag treningsenter i Grong og er utdannet fysioterapeut. Der har hun 8 ansatte i sitt treningssenter.

Erik Grannes bor på Sveberg og jobber som prosjektleder i Block Wathne. Tilsammen har de investert godt over 200.000,- i nyetableringen.

– Det blir en dugnad og vi har jobbet med planene i godt over ett år, sier Bente Storli.

– Treningssenteret vil være selvbetjent og vil være tilgjengelig fra kl 05.00 til midnatt, forteller Erik Grannes. Vi satser på topp moderne utstyr for kondisjonstrening med ulike maskiner og treningstasjoner med vekter og andre styrkebyggende apparater.

– Vi har troa på konseptet i og med at det bor mye folk i området og at det vil være veldig tilgjengelig i tillegg til at det blir vesentlig rimeligere å trene her enn på tradisjonelle treningssenter, forteller Bente Storli.

Lokalene vil bli på omtrent 125 kvadratmeter med garderobe og omkledningsrom. Push treningssenter vil få egen inngang i hjørnet hvor oppkjøringa til takparkeringen på Malvik Senter ligger.

– Dette bli en flott tilvekst til senteret, sier senterleder Øyvind Slotterøy, som regner med at mange av brukerne også vil benytte besøket på treningssenteret til en tur på en av senterets butikker.