Moteshow på senteret i kveld

Butikkene på Malvik Senteret går i kveld sammen om å arrangere et moteshow.

Der vil det bli vist nyeste nytt for de fleste både dame og herre, barn og unge, sportsklær, frisyrer, sko og mere. Dette forteller Grete Bogen som driver b.young.

– Vi skal vise høsten og vinterens moter og så går vi inn i en ”party”-tid med julebordsesongen for døra, da er selskapsantrekk også en naturlig del av moteshowet.

Alle som kommer vil få en goodie-bag med innhold man ikke bør gå glipp av, heter det på plakaten. I tillegg har senterlederen puttet en overraskelse ned i noen av bagene som deles ut i kveld.

– Med dette moteshowet som vi satser på skal bli en tradisjon hver høst og vår, ønsker vi å vise mangfoldet på kjøpesenteret, forteller Grete Bogen som skal være konferansier mens modellene går catwalcken i siste skrik.

– Modellene er butikkenes egne ansatte i tillegg til at det kommer noen kjekke mannfolk fra Malvik Idrettslag for å vise høstens trender.

– Her kan alle få gode tips og inspirasjon til nye antrekk og hvem vet, noen kan være heldige å få kjøpt antrekkene vi viser til en meget hyggelig pris, forteller Grete Bogen.

Moteshowet foregår i området utenfor MX-sport sine lokaler i kveld, torsdag 22.oktober, fra klokken 18.00.