Tre nye butikker på Malvik Senter

Senterleder Øyvind Slotterøy forteller at det kommer flere nye butikker på Malvik Senter i løpet av høsten.

Hærreklær

– Først ute er butikken «Flair» som flytter fra Mega-bygget i Kjøpmannsgata på Stjørdal og til senteret på Sveberg. De driver med herreklær og det er Ole Tommy Sæbø som står bak butikken.

Sæbø startet butikken på Stjørdal for ett år siden i følge proff.no.

– «Flair» skal inn i lokalene mellom Perla Café og Princess og vi regner med de åpner i slutten av oktober i det 157 kvadratmeter store lokalet. I det siste har Malvik Fotoklubb hatt sin utstilling der, denne flyttes nå til lokalene hvor optikeren hold til tidligere, forteller Slotterøy.

– Lokalene er på det nærmeste ferdigstilte, kun litt malerarbeid og nytt gulv gjenstår, og vi har fått en langsiktig kontrakt med butikken.

– Dette passer godt inn i senterets butikkmiks og herreklær er noe vi har jobbet lenge for å få inn, så vi er meget fornøyde med at «Flair» nå kommer til Malvik Senter forteller Slotterøy, som beklager at butikkeieren ikke kunne møte pressen mandag formiddag.

Fortsatt 1000 kvadratmeter ledig

I løpet av høsten kommer det flere butikker til senteret. Allerede fredag vil det bli offentliggjort hvilken virksomhet som skal inn i deler av lokalene hvor Hööks Hestesport holder til.

– Jeg kan ikke si så mye om det ennå men virksomheten skal ha en egen inngang fra parkeringsplassen.

Den vil bli like ved oppkjøringsrampa til parkeringsplassen på taket av kjøpesenteret.

– I lokalene hvor det tidligere var kinamat og sushi-utsalg kommer bedriften «Name on» som i dag er en ren nettbutikk i Norge og Sverige. De skal prøve ut sitt konsept i et kjøpesenter og valget har falt på Malvik Senter. Produktene er gaveartikler med brodering av navn, noe som det er stort marked for oppunder jul, sier Slotterøy.

Til tross for flere kort og langsiktige etableringer står fortsatt de 950 kvadrat store lokalene etter Kappahl fortsatt tomme.

Med disse nyetableringene vil det bli 28 butikker på Malvik Senter.

Ny butikk åpnet på Malvik Senter