Tok gull i Cannes

Filmselskapet News on Request på Sveberg tok torsdag kveld gull under Cannes Corporate Media & TV Awards for beste film i kategorien Corporate Image Films.

De har lagd kortfilmen om Innovasjon Norges historie, og kan legge den gjeve gulldelfinen til samlingen med internasjonale priser. Dette skriver Innovasjon Norge på sine hjemmesider.

Helt utrolig

– Historiefilmen om Innovasjon Norge fra 1852 til i dag, en film om en offentlig norsk virkemiddelaktør, laget av norske gründere fra Trondheim, vinner gull i Cannes? Nei, det er jo bare helt utrolig, sier administrerende direktør Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge.

Se filmen her

Nyskapende i stil og form

– Utfordringen fra Innovasjon Norge var å lage en interessant film som også skulle være nyskapende i stil og form. Det har vi nå et bevis for at vi har lyktes godt med, sier Trond Eide i ett intervju med Innovasjon Norge.

Les hele intervjuet her.