Kjempebra på treningsleir i Barcelona

Håndballguttene fra VHK G-16 som er på treningsleir i Barcelona har funnet seg godt til rette i Spania og hadde torsdag sin første treningsøkt.

Senere på dagen møtte de det spanske laget Calella og tapte 31 – 10 mot et lag som bestod av gutter som både var større og noen år eldre enn 15-åringene fra Malvik.

– De har jo både skjegg og tatoveringer, skal en av spillerne fra Malvik ha uttalt.

Tap 31 - 10
MMS-foto: Marit Kjeldedal

Dette forteller Marit Kjeldedal som er med som forelder og turist på turen sammen med sju andre voksne.

– Om guttene tapte på banen, vant storesøstrene og mødre tribunen med bjeller og heiarop, sier Marit som kan fortelle om et lag med 17 gutter fra Malvik som stortrives på treningsleir i Barcelona.

Torsdag hadde laget en fin treningsøkt på formiddagen men de fikk også tid til litt shopping, samt bading på stranda.

Gutter 16 VHK
MMS-foto: Marit Kjeldedal

Trener for laget er Mats Lundberg, og dette er avslutningstur for han etter flere års innsats som trener for guttene. Sammen med han stiller Kristoffer Engdal som er stedfortreder for hovedtrener, Jim Roger Kvello som dessverre ikke kunne være med til Spania.

Lagledere er Sigurd Svarvarsson og Roy Lundberg.

Neste høydepunktene blir kanskje når laget fra Vikhammer Håndballklubb skal overvære Champions League-oppgjøret mellom Barcelona og Montpellier på lørdag.

Marcus Kjeldedal, Jonas Tøndevoldshagen  og Magnus Søderlind på veg til frokost fredag. (MMS-foto: Marit Kjeldedal)
Marcus Kjeldedal (t.v.), Jonas Tøndevoldshagen og Magnus Søderlind på veg til frokost fredag. (MMS-foto: Marit Kjeldedal)