Ønsker debatt i Malvik

Annelie Nystrøm på Vikhammer tok før valget initiativet til en ny side på Facebook, ”Ordet fritt i Malvik”. Denne siden er åpen for alle som vil være med å debattere ting som skjer i kommunen.

 Meningsbrytning er bra

Annelie Nystrøm
Annelie Nystrøm ønsker seg aktive debattanter på facebookgruppa «Ordet fritt i Malvik»

– Nå håper jeg mange vil lufte sine meninger uansett partitilhørighet, tro, alder og tema, sier Annelie.

– Jeg og flere med meg har savnet et sted hvor man kan debattere på nett om alt som skjer i Malvik. I valgkampens hete brukte flere av oss andre sånne ”Malvik”-sider på Facebook, men alle innlegg av politisk karakter ble slettet.

– Det er mye å forholde seg til som skjer i kommunen og målet med denne siden er derfor at alle (innbyggerne, velforeninger, kommuneansatte, politikere, journalister, idrettslag, forbund, restauranter osv) kan ha ett sted vi kan diskutere alt vi har på hjertet å legge ut om ting som skjer uten å være redde for at det vil bli slettet.

– Og da mener jeg alt, presiserer Annelie Nystrøm.

Åpent for alle.

Hun forteller at hun ikke er politisk aktiv men at debattanter fra alle partier er hjertelig velkommen til å debattere på siden.

– Det viktigste for meg er at alle meninger kommer frem og jeg synes det bare er artig. Man kan jo bli både hissig og provosert og alt det der, men det er jo allikevel spennende med ulike meninger.

– Håper å få engasjert mange nok innbyggere til at det kanskje kan bidra til en litt større valgdeltagelse om 4 år. At 4 av 10 valgte å ikke avgi stemme ved kommunevalget i år synes jeg ikke er bra, så noe må gjøres for å få opp engasjementet til folk!

– Hvordan har responsen «Ordet Fritt i Malvik»-siden vært?

– På kun 3 uker har vi fått over 600 følgere og målet er flere tusen. Det er ikke veldig mange som skrevet noe enda, men det regner jeg med kommer etter hvert som antall følgere øker.

Selv er hun åpen om sine meninger om det meste og kommer til å følge nøye med og legge ut masse om det som opptar henne, noe hun håper mange flere også vil gjøre .

– Som du skjønner har jeg så mange meninger om alt at jeg bobler over, forteller Annelie Nystrøm fra Vikhammer.

Som oppfordrer alle Malviknytt.no sine lesere til å like siden, samt å invitere sine FB-venner til å like siden.

Ordet fritt i Malvik finner du her.