Bli med på TV-aksjonen

Årets TV-aksjon på NRK går til inntekt for Regnskogfondet og arrangeres søndag 18.oktober.

Koordinator for TV-aksjonen i Malvik, Rita Buran Spets, trenger nå frivillige til innsamlingsaksjonen.

– Vi har behov for frivillige som kan ha ansvaret i den enkelte rode. Oppgavene vil være å registrere bøssebærere, utlevering av ID-kort og bøsser.

– Det er fire roder i Malvik kommune, på Saksvik, Vikhammer, Sveberg og i Hommelvik. Der trenger vi tre til fire personer på hvert sted. I tillegg tar vi også mot hjelper som kan tenke seg å stå for kaffekoking og vaffelsteking til bøssebærerne denne dagen, forteller Spets.

Oppfordrer de folkevalgte.

Sammen med Bjørn Værnes Fiske koordinerer hun TV-aksjonen fra Servicetorget på Rådhuset i Hommelvik.

– Tidligere om årene har medlemmene i kommunestyret stilt opp både som bøssebærere og på lokalene i rodene. De har fått oppfordringen i år også og vi håper at mange av de nyvalgte representantene melder seg i løpet av periodens første kommunestyremøte mandag til uka, sier Rita.

– Det skulle vel bare mangle, legger journalisten til.

I fjor ga innbyggerne i Malvik kr 44,- i snitt, det var ny rekord målt opp mot normalen som har vært på ca kr 30-35,- de siste årene.

– Får vi inn så mye er vi kjempefornøyd, sier Bjørn Værnes Fiske.

Bli med!

Rundt om i kommunen er det små overraskelser i form av gaver som venter bøssebærerne når de kommer.

– Rema 1000 på Vikhammer og Malviksenter er sponsor får årets TV-aksjon og de stiller med overraskelser vi sprer rundt i kommunen søndag 18.oktober. Men hva det blir kan vi ikke røpe, sier Rita Buran Spets.

Hun ønsker at de som vil være med å hjelpe til søndag 18.oktober melder seg til Servicetorget på Rådhuset inne tirsdag i neste uke. Telefonnummeret dit er 73 97 20 00 eller man kan ringe 02025 for og bli med på årets viktigste søndagstur.

Les mer om TV-aksjonen og hvordan bli med her.