Maichen kan bli årets trenerforbilde

I dag kl 12:00 ble det klart at Maichen er en av de ti nominerte trenerforbildene som går videre til finalen i kåringen som er i regi av organisasjonen ”Av-og-til” som er en kampanjeorganisasjon for alkovett.

Maichen Eidem Olsen fra Muruvik kan bli årets trenerforbilde i 2015. Det er spillerne på HIL Håndball jenter 16 år som har nominert Maichen til prisen, noe hun setter stor pris på.

– Jeg var i Barcelona da det plutselig begynte å tikke inn meldinger om at jeg var nominert til dette. Det var utrolig artig. Det betyr utrolig mye for motivasjonen og er en bekreftelse på at det vi driver med er riktig, sier Maichen.

Her kan du stemme på Maichen

Selv har hun tonet ned håndballspillingen litt etter en skulderskade og fokuserer nå på trenergjerningen.

Hånballjentene jubler for Maichen

https://vimeo.com/141647982