Kommunens hjemmeside har fått nytt design

Denne uken har hjemmesiden til Malvik kommune fått nytt design. 

– Bakgrunnen er tilbakemeldinger fra innbyggerne om at den gamle var tildels vanskelig å finne fram på og at vi nå får en side som er responsiv. Det betyr at den tilpasser seg alle plattformer som pc, nettbrett og smarttelefoner, forteller kommunikasjonsrådgiver Trude Arntsen i Malvik kommune.

Det er Arntsen som har skissert og kommunens web-leverandør som programerer de nye siden.

Universell utforming

NY HJEMMESIDEEn annen årsak til at kommunens hjemmeside nå kommer i ny design er kravet om universell utforming.

– Designet er inkluderende og det skal bli lettere å få svar på det man søker etter. En av de tingene vi har fått tilbakemeldinger på er søk etter ansatte. Der får vi nå en helt ny funksjon på plass etter hvert.

Denne uken er det prøvekjøring av den nye siden og kommunen fokuserer nå på feilretting og noen «barnesykdommer»

– Etterhvert vil vi også få på plass en egen funksjon hvor innbyggerne kan gi tilbakemelding på hvordan den nye hjemmesiden fungerer, om de finner det de søker etter og om informasjonen er lett tilgjengelig.

– Tidligere har vi brukt å ha innbyggerbilder på forsiden, nå kommer vi til å fronte mer aktuelle saker, som for eksempel TV-aksjonen 18.oktober, forteller Trude Arntsen.

SE DEN NYE HJEMMESIDEN TIL MALVIK KOMMUNE HER