Seier til Hommelvik ungdomsskole

I løpet av høsten kom det inn 200 bidrag til Gyldendal Norsk Forlag sin konkurranse, hvor tema var «Min skolestart».

Gyldendal Norsk Forlag skriver på sine hjemmesider at det har vært utrolig spennende å se og høre hva elever forbinder med skolestart. Det ble sendt inn bilder, filmer, dikt, twitternoveller og lengre tekster, alle av veldig god kvalitet.

Vinnerbildet som klasse 10B har sendt inn
Vinnerbildet som klasse 10B har sendt inn.

Hommelvik ungdomsskole og klasse 10B hadde sendt inn et bilde med #minskolestart og ble trukket ut som vinner. Bilde viser elever som står hånd i hånd og i formasjon som et hjerte.

Premien vil være et besøk av den anerkjente krimforfatteren Jørn Lier Horst i løpet av november. Jørn Lier Horst betraktes som en av Nordens fremste kriminalforfatter og dramatiker med sine bøker om politiførstebetjent William Wisting. Jørn Lier Horst er født i 1970 og bosatt i Stavern, men er opprinnelig fra Bamble.

Han har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet og kjenner godt til både miljøet og metodene han skriver om. Handlingen i bøkene er som hentet rett ut av en politimanns hverdag, både når det gjelder rutinene og dramatikken. Bøkene gjennkjennes av politiske og samfunnskommenterende undertekster. I tillegg til spesialistutdannelsen i politiet har han studert kriminologi, filosofi og psykologi.

Jørn Lier Horst jobbet fram til september 2013 som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt, men er i dag fulltids forfatter. Bøkene han har skrevet er oversatt til flere språk.

I følge Hommelvik Ungdomsskole, gleder dem seg til besøk.

Malviknytt.no gratulerer!