Martin spiller inn skolegårdlyd

Komponist og låtskriver Martin Mulholland fra Malvik, monterte i dag mikrofoner på Hommelvik Ungdomsskole. Opptakene skal han bruke som bakgrunnslyd i teaterstykket » Om bare Lyseblå kunne bli superhelt»

Superhelt vil ha venner

– ” Om bare Lyseblå kunne bli superhelt” er den ”maskuline» oppfølgeren til forestillingen «Om bare Rosa kunne trylle», begge i regi av Katja Brita Lindeberg, forteller Martin.

– Lyseblå er en sårbar gutt som er utsatt for mobbing, og sliter med å passe inn i skolehverdagen. For å slippe unna plagingen lager han seg et eget blått univers, der han trener på å bli superhelt. Sammen med publikum utforsker han hva det vil si å være superhelt og, til syvende og sist, hvordan han kan få seg venner.

Anerkjent komponist

Martin Mulholland er bosatt i Malvik kommune og komponerer all musikken i stykket. Han arbeider til daglig som låtskriver for Universal Music Publishing, og har en rekke internasjonale utgivelser bak seg.

Har i Norge utgitt låter med artister som Isac Elliot, Chris Medina og CLMD. I tillegg står han bak flere store utgivelser i Asia og Tyskland. Mulholland er for tiden aktuell med barneteaterstykket «Stum og Lydia – stemmen som ble borte!» for barn mellom 3 og 8 år.