Hurra for Malvik Senter, 5 år i dag!

Senterleder Øyvind Slotterøy er i festhumør, og slår til med kake, kaffe, pølsefest og langåpent. Her serverer sjefen sjøl kunde Monica Skøtt.

–  Jeg bor i Vuluveien, og siden det er kort vei til senteret blir det til at jeg ofte tar turen. Her finner jeg alt jeg trenger, og i dag har jeg handlet både sko og mat. Jeg er kjempefornøyd, og håper det bare øker på med flere spennende butikker.

IMG_7347

Robert Kåsner med Robert´s Sko og Nøkkelservice har vært med fra oppstarten for fem år siden. Robert er allsidig, og foruten nøkkelsliping går det i reparasjoner av både sko, briller og klokker.  Han har prøvd å utvikle butikken gjennom å lytte til hva kundene etterspør.  Akkurat idet Malviknytt var innom kom Dagfinn Andersen (76) fra Vikhammer med et ødelagt brillepar. De ble fixet i løpet av null komma nix.

IMG_7364

Den siste tilveksten av butikker hadde åpning nettop i dag.  Interiør-Outlet vil ha et variert utvalg av interiør til hjemmet, pyntegjenstander og klær.

Her er kunde Marthe Victoria Sørli fra Vikhammer, sammen med butikkmedarbeider Turid Johansen og innehaver Wenche Johansen.

Marthe Victoria liker seg her

-Det har svingt mye med butikkene, men jeg håper på stabilitet fremover.  Dette er et senter vi ofte besøker.

IMG_7359

På utsida i finværet har Sissel Sæther og Annelie Nystrøm slått seg ned med kaffe og kake.

Sissel ble Malviking etter at hun traff drømmemannen fra Malvik.

– Det er faktisk takket være Malviknytt at vi er her i dag – leste om jubileet på nettet. Det beste med senteret er at butikkene på tross av en del motgang ikke gir seg. Det virker som om senterledelsen oppsøker nye og gode interressenter.  I tillegg er butikkmixen slik at det går an å dra hit sammen med mannen.  Venninnen Annelie fra Vikhammer er enig.  Hun skyter inn at det også er praktisk at Vinmonopolet har utsalg her.

IMG_7350

Her et bilde fra pølsefesten i ettermiddag med Robert i serveringa.

10421954_10156015882925461_4245370815704367849_n