Damenes aften og Høstmarked

Det er en aktiv uke hos Milde Mathilde & Drillpikene på Saksvik. Onsdag kveld er nok en gang klart for damenes aften, lørdag høstmarked og i neste uke teater.

– Onsdag fra klokka 18 til 22 kjører vi tradisjonelt opplegg med god mat og drikke før vi får ett «Kvinnekengshow» hvor vi viser høstens nyheter, forteller Heidi Grande.

De forsøker å arrangere Damenes aften en gang i måneden med ulikt tema og innhold.

– Her blir det kvinnekraft og latter og alle som kommer burker å få en overraskelse og en «goodiebag» med seg hjem, forteller Heidi.

Høstmarked på historisk grunn

Lørdag inviterer Milde Mathilde & Drillpikene til nok ett høstmarked i og utenfor butikken.

– Her er vi på historisk grunn og vi satser på et godt gammeldags høstmarked med mange flotte utstillere, supre tilbud og muligheter for å gjøre gode kupp på mange varer, sier Heidi Grande ved Milde Mathilde.

– Været i Trøndelag kan jo by på mange overraskelser så vi har ordnet med ett stort telt og det er mange som har meldt sin interesse også denne gangen.

Fra før har Milde Mathilde & Drillpikene arrangert både høst- og vårmarked på Saksvik dette blir fjerde gangen.

– Her blir det liv og røre! Som på et gammeldags marked vil vi ha både spåkoner og kanskje kommer det gjøglere. Tidligere har Torbjørn Vikhammermo kjørt ut noen av traktorene fra samlingen sin, nie vi satser på han gjør denne gangen også.

– Inne på låven serveres det varm høstsuppe og annet godt fra kafeen, og alle er selvsagt hjertelig velkommen sier Heidi Grande.

Markedet er fra kl 11.00 til 16.00 lørdag 26.september.