Sosial trim på Malvik Senteret

En gruppe av de som jobber på Malvik Senteret møtes to kvelder i uka på trimtur etter åpningstid. Det er fast løype rundt Stavsjøen og fra Malvik Senteret og tilbake er det 6 km med sosial og trivelig trim.

Dette forteller Lena Osmani og Trude Berg som har tatt initiativet til trimgruppa som har fått senterledelsen med på laget.

– Vi skal få egne treningsdrakter til trimgruppa og det blir premie til den som er med og går flest turer, forteller Trude Berg.

– Nå har vi ikke fått med oss senterlederen på tur ennå, men det er vel bare et tidsspørsmål, ler de to.

Utfordringen er da herved sendt til Øyvind Slotterøy.

Positivt miljø

De to trimentusiastene som begge jobber på Skoringen har tro på at trimprosjektet har en verdi.

– For det første er det sosialt og trivelig, vi blir bedre kjent med alle som jobber på senteret og vi blir i bedre form. Og så er det forebyggende med tanke på sykefravær, sier Trude.

– Vi går ikke fortere enn at vi får til å snakke og vi legger opp tempoet etter de som er med, sier Lena.

Nå ønsker de å få med flere i gjengen.

– Siden starten i sommer har vi vært en gjeng på fem – seks stykker som har tatt runden rundt Stavsjøen tirsdag og torsdag etter stengetid. Men vi har plass til flere, sier Lena Osmani.

– Nå på høsten blir det tidligere mørkt om kveldene så da må vi  finne oss enten en alternativ rute, eller legge turene til andre tider av døgnet. Vi får høre litt hva de andre vil før vi bestemmer oss, sier de to trimglade damene fra Malvik Senteret.