På reisetreff med Anne

Tekst/Foto: Roger Strømsnes: For alle som er nysgjerrige på verden inviterte Smartreiser til reisetreff på Melhus onsdag kveld.

Mange hadde tatt turen til Smartreiser sitt åpne reisetreff, for og få inspirasjon, og en dypere gjennomgang av turer og nyheter som også finnes på deres nettside.  Selskapet som ble stiftet av Arve Mork og Jens Axel Weisser har 15 års jubileum i 2016.

 

Skreddersyr reiser

Vi treffer Anne Stokke fra Vikhammer, som har vært ca 20 år i reiselivsbransjen, hvorav de 10 siste i Smartreiser.

– Jeg stortrives i jobben, som går ut på å skreddersy individuelle turer til alle kontinenter. Når jeg får vite hva kunden ønsker setter jeg opp program, ordner alt fra leiebil, flybilletter og innkvartering.

– Med våre kontakter skaffer vi billetter til attraksjoner og severdigheter du selv ikke finner på nettet. Det kan for eksempel være for enkeltpersoner, par, vennegjeng, lag, foreninger eller vinklubber, forteller Anne Stokke.

Marvin Wiseth fortalte om turen til Churchills England og Bergeracs Jersey, der han skal være reiseleder. Turen er utsolgt, men Smartreiser vurderer å sette den opp på nytt i 2016.

Smartreiser er spesialister på å skreddersy alt fra reiser til Europa og jorda rundt reiser.

Anne Stokke og Jens Axel Weisser
Anne Stokke og Jens Axel Weisser