Malvik Høyre er garantist for nye ungdomsskoler!

For Malvik Høyre er skoler en viktig prioritet. Barn og ungdom er Malviks fremtid, og må ha de beste muligheter for læring i skolen. Det vil si at vi vil bygge to nye ungdomsskoler. Det har aldri vært noen tvil om at Malvik Høyre vil ha, og vil prioritere nye ungdomsskoler i Hommelvik og på Vikhammer. Noen prøver nå så tvil om Malvik Høyre vil ha nye ungdomsskoler, det faller på sin egen urimelighet. Høyre har ved hver korsvei understreket viktigheten av at elevene våre får nye ungdomsskoler.

I vårt program står følgende:

Malvik Høyre vil:

– bygge nye ungdomsskoler på Vikhammer og i Hommelvik.

Jeg kan ikke skjønne at dette etterlater tvil. Det skal også sies at Malvik Høyre ikke var partiet som satte nytt kulturbygg foran nye ungdomsskoler, og Malvik Høyre har ikke vært partiet som har forandret det vi gikk til valg på midt i en periode. Derimot har vi stått på vårt.

Med kommunens økonomi er det viktig, at vi prioriterer de midlene vi har på de viktigste tiltakene først. Derfor har vi ment hele perioden og mener fortsatt at skoler kommer først.

Vil du ha nye ungdomsskoler på Vikhammer og i Hommelvik? Valget er ditt, stem Høyre!

 

Maja Berg, Malvik Høyre