Helsetunet skal offisielt åpnes

I dag kl 12.00 er det offisiell åpning av Hommelvik Helsetun som har vært i bruk siden starten av mai. På programmet står taler og hilsener, samt den obligatoriske snorklippinga. Mange gjester fra det offentlige Malvik er invitert til åpninga.

Ordfører Terje Bremnes Granmo, varaordfører Knut Sjøvold og resten av medlemmene i Formannskapet Randi Eikevik, Rakel Skårslette Trondal, Kirsti Hamre Nilsen, Eugen Sørmo og Laila Tøndel, samt leder av Utvalg for helse og velferd Matz Ulstad.

Fra administrasjonen i Malvik kommune er rådmann Kristian Rolstad og kommunalsjefene Ester Sandtrø, Tone Østvang, Randi Grøndal og Randi Rasmussen invitert.

I tillegg er ledelse og representanter fra entreprenør og arkitekter, fra prosjektledelsen i Malvik kommune, ansatte og beboere på helsetunet invitert til dagens åpning.