Vi ønsker oss lopper

Ungdomslaget Vidar som eier og driver Vidarhall på Vikhammer arrangerer loppemarked søndag 6.september. Nå ønsker de seg lopper, stort og smått, gammelt og nytt.

– Vi tar imot det meste, men ikke store møbler, sko og klær, det har vi ikke plass til, forteller Barbro Halvorsen i U.L.Vidar.

Denne uka tar de imot lopper på Vidarhall og er på huset torsdag og fredag fra klokka 18-21 og på lørdag fra 12-16.

– Om noen har behov for å levere utenom disse tidene kan de kontakte meg på tlf 934 94 564. Vi kan ordne med henting også om noen ønsker det, sier hun.

Huset fra 1924

Vidarhall er bygd i 1924 og har vært bygdas samlingssted i glede og sorg siden da. Nå begynner det å bli preget av tidens tann og ungdomslaget har en stri tørn med å holde huset i hevd.

– Det elektriske anlegget må oppgraderes og vi ønsker jo oss ett nytt kjøkken. Dette koster mye og loppemarked er en av inntektskildene vi har hatt de sist fem, seks årene, forteller Barbro Halvorsen.

– Vi har forsøkt med ungdomsfester og bygdafester men det kom lite folk og vi fikk underskudd, så nå håper vi at mange gir oss lopper og at mange kommer å kjøper på søndag 6.september.

I tillegg til mange godbiter for salg i salen vil det bli salg av kaffe og kaker.

Loppemarkedet er på Vidarhall søndag 6.september fra klokka 10.00 til 16.00