Kulturkveld med Hadia Tajik

Malvik Arbeiderparti og ordførerkandidat Ingrid Aune inviterer til kulturell helaften på Cafe Rampa i Hommelvik, torsdag 3.september hvor tidligere kulturminister Hadia Tajik deltar.

– Temaet er mangfold i demokratiet og hvilke verdier skal vi ha i kommunen vår, sier Ingrid Aune.

– Selv om det blir større mangfold i befolkningen, er det fortsatt menn som styrer i kommunene. I Sør-Trøndelag er 70 % av listetoppene ved kommunevalget menn. Det betyr imidlertid ikke at kvinner har færre kvalifikasjoner, sier Ingrid som gleder seg til en kulturell helaften hvor hele programmet ikke er helt spikret ennå.

Ikke bare ”menigheten”

Sammen med nestlederen i Arbeiderpartiet Hadia Tajik, skal hun ha en ”sofaprat” om temaet og det vil bli flere kulturinnslag utover kvelden.

– Dette er spennende, håper mange tar seg tid og setter av kvelden da det blir en annerledes debatt kveld. Her er det lav terskel og jeg gleder meg til å bli kjent med enda flere innbyggere i kommunen, sier Ingrid.

Det vil bli en rekke kulturelle innslag fra Malviks rike kulturtilbud, blant annet fra Hommelvikrevyen og Mostadmarkrevyen, fra Carl Halck og Sebastian Perreau.

Selv om det er valgkamp er ikke kvelden bare for ”menigheten”.

– Alle er hjertelig velkommen sier Ingrid Aune.

Les mer om arrangementet her