Feil å klikke ”liker”

I disse dager har en gruppe som kaller seg ”Black Ribbon” hengt opp flere roser med påskriften «Til alle barna barnevernet har ødelagt» rundt omkring hos landets barnevernsinstitusjoner og barnevernskontorer.

Dette ble også gjort i Malvik hvor flere roser ble hengt opp på vinduene til barnevernskontorene på rådhuset i Hommelvik.

Granmo liker

Ordføreren likte aksjonen

På Facebook har det blitt lagt ut bilder av denne aksjonen mot rådhuset i Malvik, noe ordfører Terje B. Granmo har likt ved å klikke ”liker”.

Flere reagerer på at ordfører i har gått inn og likt dette innlegget, da dette er en aksjon som går til frontalangrep på privatpersoner som jobber på vegne av det offentlige.

– Jeg kjenner vedkommende som har lagt ut bildene som også er en nabo av meg. Jeg leste ikke godt nok hva saken handlet om, men så bare at det stod et «hjerte + Malvik kommune» over disse bildene.

Bismak i munnen

– Når jeg nå har vært inn og lest hva dette handler om beklager jeg dette og har ”avlikt” innlegget. Jeg kjenner vedkommende og støtter selvsagt opp om dennes sak, men ikke at ansatte i barnevernet blir uthengt på denne måten.

– Det gir meg en bismak i munnen når jeg ser at dette har foregått mot rådhuset og de ansatte der og det tar jeg avstand fra og beklager at jeg ikke satte meg godt nok inn i saken, sier ordfører Terje B. Granmo.