POLITILOGGEN: Utforkjøring, gressbrann, festbråk og kollisjon

Politiet i Malvik har mottatt mange meldinger i løpet av helgen.

Fredag ca kl 13:00 rykket politi og brannvesen ut til meldinger om gressbrann i Muruvik. Da de kom til stedet viste det seg at det var barn i barnehagealder som hadde tent bål, men at flammene var slokt av voksne når politi og brannvesen kom fram.

I løpet av helga har politiet fått inn flere meldinger om festbråk fra forskjellige steder i kommunen.

– Dessverre har vi ikke kapasitet til å prioritere disse bestandig, men vil gjerne oppfordre alle innbyggerne til å vise hensyn og omtanke til hverandre om de nå sitter på terrassen eller synes naboen er litt høylydt innimellom, sier lensmann May Hoås

Utforkjøring og kollisjon

Natt til søndag rykket politiet ut til melding om en utforkjøring i Selbuvegen i Hommelvik.

– Da politiet kom til stedet var kjøretøyet fjernet og vi har ingen opplysninger om bil eller sjåfør, sier lensmann May Hoås ved Lensmannskontoret i Malvik.

– Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med bilfører/ileier og eventuelle vitner til utforkjøringen, sier hun.

Søndag ettermiddag kolliderte en flybuss med en personbil like ved innkjøringen til Helltunnelen. Det ble mindre materielle skader på begge kjøretøy og partene kjørte videre til Værnes for å skrive skademeldinger.

Fører av personbilen klagde over smerter i nakken og ble henvist til legehjelp.