Garanterer pengene tilbake

Da Selbu Sparebank offisielt åpnet sin filial i Malvik i dag kunne administrerende banksjef Svein Ove Sandvik garantere at de av bankens kunder fra Malvik som ikke var fornøyde, skulle få pengene tilbake etter ett år.

Ordfører Terje Granmo stod for den offisielle åpningen. Han uttrykte stor glede over at kommunen nå hadde fått en bank til og håpet at mange ville benytte seg av tilbudet.

– Jeg husker da Selbu Sparebank åpnet konto i Trondheim, den gangen syntes jeg det var spenstig gjort, nå synes jeg det samme om etableringen i Malvik, sa ordføreren før han klippet snora.

Deretter var det tid for å ta banken sine lokaler i nærmere øyesyn, også det med ordføreren i spissen.

– Nå går jeg inn først og håper at administrasjonen i Malvik kommune kommer etter med kommunen som kunde, sa Granmo.

Ordfører Granmo klippet snora.
Ordfører Granmo klippet snora.

Vekstområde

Administrerende banksjef Svein Ole Sandvik ser på Malvik som et spennende område.

– Det er en kommune i vekst. folketallet øker, boligbyggingen og eiendomsmarkedet er stort og stabilt, så det var helt naturlig for oss å etablere bankfilial her hvor det skjer mye, sier Sandvik.

Han kan fortelle at banken i dag har ca 5-600 kunder som er hjemmehørende i Malvik.

– Det er alt fra små personkunder til bedrifter, lånekunder og andre, sier han. Markedet er stort i Malvik med ca 13.500 innbyggere.

Et annet Selbubasert firma med stor aktivitet i Hommelvik er Hommelvik Sjøside. Daglig leder Oddstein Rygg hilste banken velkommen.

– Jeg vil ønske Selbu Sparebank velkommen til Malvik og Hommelvik. Trivelig å se at næringslivet i Selbu ekspanderer seg og kommer etter til Hommelvik.

– Med etableringen av Hommelvik Sjøside har vi oppdaget og sett verdiene i det flotte tettstedet Hommelvik. Derfor fikk vi laget kaffekrus med påskrifta «I love Hommelvik» – noe som er en kraftig påstand når det kommer fra en «Sælbygg» som meg sa Rygg og overrakte sin kaffekrushilsen til de ansatte på avdelingskontoret.

Oddstein Rygg

Positivt signal

Varaordfører Knut Sjøvold var en av de inviterte og han var glad på vegne av Malvik kommune for nyetableringen.

– Jeg synes jo det er ekstra artig at det er Selbu Sparebank som kommer til Malvik. De er en distriktbank som utvider. Det er bra.

– Samtidig er dette et positivt og alvorlig signal til oss politikere i kommunen om at det skjer mye nå og vi må være med å legge forholdene til rette. Det har skjedd mye i de siste to periodene, jeg er glad for at jeg har fått være med på det og ser fram til en enda større utvikling og vekst i Malvik de neste årene, sier Knut Sjøvold mellom kaffekoppene og kakestykkene.

Se vår reportasje «BLI MED INN I BANKEN» her.