Energiske elektrikere

Overskriften er nok litt misvisende, for ikke alle de 300 ansatte i Trønder-Energi er elektrikere.

Men energiske er de, eller skal bli.

For; som et ledd i å få ned og forebygge sykefravær, tok energiselskapet og alle ansatte turen til Malvik og Stavsjøen på fredag, for en ren Energidag.

– Energidag står for Egenutvikling er målet, Naturen er midlet, Energi mot målet, Ren glede, Grupper for de som vil og Ingen er utenfor, altså ENERGI forteller kommunikasjonsjef i Trønder-Energi Kjell Dahle.

– Formålet er at de ansatte skal få et mosjonstilbud og vi samarbeider med Avantas Trening om denne dagen, hvor Otto Ulseth og Atle Kvålsvold er i spissen.

Rundt Stavsjøen var det et stort folkeliv og høyt aktivitetsnivå. Det ble konkurrert i mange ulike øvelser og mange gikk inn for oppgaven med hud og hår. I triatlonkonkurransen skulle det sykles, løpes, svømmes og løpes igjen før siste etappe inn mot mål foregikk på sykkelen.

De som valgte kanopadling måtte gjennom innledende heat før de beste møttes til finale.

Flesteparten hadde valgt turklassen hvor 134 av de 300 hadde valgt å gå løypa rundt Stavsjøen.

Malvikinger på hjemmebane

Ragnar Breivik var en av de Trønder-Energiansatte som trivdes på hjemmebane i det fine været.

– Stavsjøen er jo en perle og vi som kommer fra Malvik Everk er jo godt kjent i disse traktene her, forteller Ragnar Breivik.

– Jeg meldte meg på øvelsen kano og trodde det skulle bli en fin padletur rundt Stavsjøen, men det er gøy med konkurranse også, sier han.

De som tidligere jobbet i Malvik Everk var godt kjent i området.
De som tidligere jobbet i Malvik Everk var godt kjent i området.